WOC Tour – Publikumsløb

De arrangerende klubber af Nokian Tyres World Orienteering Championships 2022, som finder sted i Trekantområdet i Danmark, har hermed fornøjelsen af at indbyde dig til WOC Tour.

Vi giver dig muligheden for at kombinere 6 dage med orienteringsløb i varierede terræner, med den spændende oplevelse at overvære verdenseliten i orientering kæmpe om medaljer i gaderne i Kolding, Vejle og Fredericia.

WOC Tour består af 3 sprintløb og 3 skovløb i nærheden af de byer hvor WOC 2022 konkurrencerne finder sted. Intet skovløb er mere end 30 minutter væk fra Event Centre i Kolding og de tre sprintløb går i de samme tre byer som huser WOC 2022 konkurrencerne – på de samme kort!

Udover WOC Tour løbene og WOC 2022 konkurrencerne er der mange andre ting at opleve i Trekantområdet. Vidunderlige landskaber, historiske byer, LEGOLAND, Jelling Monumenterne UNESCO Verdensarv og tredje etape af Tour de France,, blot for at nævne nogle stykker.

Kig dig omkring på vores hjemmeside for at finde ud af mere om WOC Tour og bliv overbevist om at du skal sætte WOC 2022 og WOC Tour på din kalender til næste sommer.

Følg eliten og tag del i den store orienteringsfest – tilmelding starter den 15. oktober 2021.

Følg eliten og deltag i den store fest

3 dages sprint

– Tre fantastiske og historiske byer Kolding, Fredericia og Vejle er vært for konkurrencerne. De har alle gamle historiske bymidter med baggårde, gyder, små stræder og de repræsenterer begyndelsen af dansk historie med masser af kultur.
– WOC2022 arenaerne er indenfor gåafstand eller sammenfaldende med publikumsløbene.
– Præmier til alle samlede vindere.

3 dages skov

– Varieret terræn lige fra åben hede, indlandsklitter og nåleskov til stejl bøgeskov med undervegetation. Alle kort tegnet af WOC2022 korttegneren.
– Løbene er arrangeret indenfor 30 minutters kørsel fra WOC2022 Event Centre i Kolding og med kort afstand til WOC2022 arenaerne.
– Præmier til alle samlede vindere.

Hvad kan der opleves?